Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mini Tulbandcakjes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
5
ei
eiwit en eigeel gescheiden
▢
250
gram
bloem
▢
200
gram
suiker
▢
150
gram
boter
▢
1
theelepel
bakpoeder
▢
1
eetlepel
citroen
▢
citroensap
Instructies
Klop het eigeel met de suiker ,voeg de boter, bloem, bakpoeder, citroenschil en citroensap
Klop
in een vetvrije kom de eiwitten met een paar druppels citroensap stijf.
Spatel de eiwitten door
het beslag, doe het beslag in een spuitzak en vul de vormpjes voor de helft.
Bak in een voorverwamde oven op 180graden voor 15-20min.
Notities / Tips / Wijnadvies
je kan 50g bloem vervangen door gemalen noten.
i.p.v citroenschil en citroensap kan je sinaasappelschil en sinaasappelsap nemen of vanillesuiker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cake