Mini Tulbandcakjes

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 5 ei eiwit en eigeel gescheiden
  • 250 gram bloem
  • 200 gram suiker
  • 150 gram boter
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 eetlepel citroen
  • citroensap

Instructies

  • Klop het eigeel met de suiker ,voeg de boter, bloem, bakpoeder, citroenschil en citroensap
  • Klop in een vetvrije kom de eiwitten met een paar druppels citroensap stijf.
  • Spatel de eiwitten door het beslag, doe het beslag in een spuitzak en vul de vormpjes voor de helft.
  • Bak in een voorverwamde oven op 180graden voor 15-20min.

Notities / Tips / Wijnadvies

je kan 50g bloem vervangen door gemalen noten.
i.p.v citroenschil en citroensap kan je sinaasappelschil en sinaasappelsap nemen of vanillesuiker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Cake