Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
MonChou Tiramonchou Cake
Porties:
1
cake
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Cakevorm
Bakpapier
mixer
Ingrediënten
▢
3
bl. gelatine
▢
200
gram
MonChou
▢
1
dl.
koffielikeur
▢
125
ml.
slagroom
▢
75
gram
basterdsuiker
▢
2
dl.
hete sterke koffie
▢
1
pak
lange vingers
▢
1
el.
cacaopoeder
Instructies
Bedek een cakevorm met bakpapier.
Week de blaadjes gelatine in ruim koud water.
Klop de MonChou met een mixer los en voeg de suiker toe.
Sla in een andere kom de slagroom stijf.
Knijp de gelatine uit en los deze op in de helft van de hete koffie.
Roer hier de koffielikeur door.
Meng dit door de MonChou en spattel er vervolgens de slagroom door.
Doop de lange vingers in de rest van de koffie en leg een laag in de cakevorm.
Verdeel er 1/3 deel van het MonChou mengsel over.
Herhaal dit nog twee keer.
Plaats de de cake tenminste 3 uur in de koelkast.
Haal de cake uit de cakevorm en bestrooi het met cacaopoeder.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cake
Land van herkomst
Nederland