MonChou Tiramonchou Cake
Ingrediënten
- 3 bl. gelatine
- 200 gram MonChou
- 1 dl. koffielikeur
- 125 ml. slagroom
- 75 gram basterdsuiker
- 2 dl. hete sterke koffie
- 1 pak lange vingers
- 1 el. cacaopoeder
Instructies
- Bedek een cakevorm met bakpapier.
- Week de blaadjes gelatine in ruim koud water.
- Klop de MonChou met een mixer los en voeg de suiker toe.
- Sla in een andere kom de slagroom stijf.
- Knijp de gelatine uit en los deze op in de helft van de hete koffie.
- Roer hier de koffielikeur door.
- Meng dit door de MonChou en spattel er vervolgens de slagroom door.
- Doop de lange vingers in de rest van de koffie en leg een laag in de cakevorm.
- Verdeel er 1/3 deel van het MonChou mengsel over.
- Herhaal dit nog twee keer.
- Plaats de de cake tenminste 3 uur in de koelkast.
- Haal de cake uit de cakevorm en bestrooi het met cacaopoeder.