MonChou Tiramonchou Cake

Porties: 1 cake
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 bl. gelatine
  • 200 gram MonChou
  • 1 dl. koffielikeur
  • 125 ml. slagroom
  • 75 gram basterdsuiker
  • 2 dl. hete sterke koffie
  • 1 pak lange vingers
  • 1 el. cacaopoeder

Instructies

  • Bedek een cakevorm met bakpapier.
  • Week de blaadjes gelatine in ruim koud water.
  • Klop de MonChou met een mixer los en voeg de suiker toe.
  • Sla in een andere kom de slagroom stijf.
  • Knijp de gelatine uit en los deze op in de helft van de hete koffie.
  • Roer hier de koffielikeur door.
  • Meng dit door de MonChou en spattel er vervolgens de slagroom door.
  • Doop de lange vingers in de rest van de koffie en leg een laag in de cakevorm.
  • Verdeel er 1/3 deel van het MonChou mengsel over.
  • Herhaal dit nog twee keer.
  • Plaats de de cake tenminste 3 uur in de koelkast.
  • Haal de cake uit de cakevorm en bestrooi het met cacaopoeder.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Cake
Land van herkomst Nederland