Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mosselcurry met Naanbrood
Porties:
4
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Hapjespan
Ingrediënten
▢
1
ui
gesnipperd
▢
2
eetlepels
olie
▢
1
eetlepel
kerriepoeder
▢
1
blik
kokosmelk
400 ml
▢
1
zakje
boontjesmix
250 g
▢
2
schaaltjes
groene aspergetips à 100 g
▢
2
schaaltjes
gekookt mosselvlees à 150 g
▢
1
pak
voorgebakken naanbrood
2 stuks
Instructies
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de gesnipperde ui gedurende 1 minuut.
Strooi het kerriepoeder over de ui en bak nog eens 1 minuut mee.
Voeg de kokosmelk, boontjesmix en aspergetips toe aan de pan.
Breng aan de kook en laat de groenten op matig vuur gedurende 3 minuten beetgaar koken.
Schep het gekookte mosselvlees door de curry en verwarm nog eens 2 minuten.
Breng de curry op smaak met zout en peper.
Halveer de stukken naanbrood en rooster ze in een broodrooster.
Verdeel de mosselcurry over vier kommen of diepe borden en serveer met geroosterd naanbrood.
Geniet van deze smaakvolle mosselcurry met naanbrood!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Nederland