Mosselcurry met naanbrood

Mosselcurry met Naanbrood

Porties: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 ui gesnipperd
  • 2 eetlepels olie
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 1 blik kokosmelk 400 ml
  • 1 zakje boontjesmix 250 g
  • 2 schaaltjes groene aspergetips à 100 g
  • 2 schaaltjes gekookt mosselvlees à 150 g
  • 1 pak voorgebakken naanbrood 2 stuks

Instructies

  • Verhit de olie in een hapjespan en fruit de gesnipperde ui gedurende 1 minuut.
  • Strooi het kerriepoeder over de ui en bak nog eens 1 minuut mee.
  • Voeg de kokosmelk, boontjesmix en aspergetips toe aan de pan.
  • Breng aan de kook en laat de groenten op matig vuur gedurende 3 minuten beetgaar koken.
  • Schep het gekookte mosselvlees door de curry en verwarm nog eens 2 minuten.
  • Breng de curry op smaak met zout en peper.
  • Halveer de stukken naanbrood en rooster ze in een broodrooster.
  • Verdeel de mosselcurry over vier kommen of diepe borden en serveer met geroosterd naanbrood.
  • Geniet van deze smaakvolle mosselcurry met naanbrood!
————————————————————————————————–
Recept categorieën Curry’s / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Nederland