Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Nasi oelam
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
rijst
▢
½
blok
santen
▢
4
uien
fijngesneden
▢
½
lombok
fijngesneden
▢
1
theelepel
trassi
▢
4
eieren
▢
2
eetlepel(s)
boter
▢
2
blaadjes
djeroek poeroet
▢
½
theelepel
djinten
▢
1
theelepel
ketoembar
▢
1
spriet
sereh
▢
1
eetlepel(s)
teri
▢
½
theelepel
basilicum
▢
zout
Instructies
Kook de rijst met santen, djeroek poeroet en wat zout.
De overige ingrediënten worden samen in boter gebakken.
Van de eieren wordt eerst een omelet gebakken,in reepjes gesneden en in de kruiden meegebakken.
De helft van het kruidenmengsel wordt door de rijst gedaan, de andere helft is garnering.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
Land van herkomst
Indonesië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch