Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Omelet gevuld met paddestoelen, peultjes en uien
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
8
scharreleieren
M
▢
½
deciliter
Blue Band Finesse voor koken
▢
chilipoeder
▢
peper
▢
zout
▢
3½
eetlepel
wokolie
Conimex
▢
350
g
uiringen
▢
1
teentje
knoflook
gesnipperd
▢
125
g
peulen
schoongemaakt
▢
200
g
Mix paddestoelen
grof gesneden
▢
2½
deciliter
sweet chilisaus
Calvé
Instructies
Klop de eieren met de kookroom en chilipoeder, peper en zout naar smaak los.
Verhit 2½ eetlepel olie in een wok en roerbak de ui met de knoflook al omscheppend 5 minuten.
Voeg de peulen toe en bak ze al omscheppend 5 minuten mee.
Bak de paddestoelen 3 minuten mee en schep de taugé en peper en zout naar smaak erdoor.
Roerbak de groenten al omscheppend beetgaar.
Verhit intussen telkens een klein scheutje olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak 4 omeletten van het eimengsel.
Leg de omeletten elk op een bord en schep het groentemengsel erop.
Serveer met de chilisaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met witte rijst.
Wijnadvies:
Huiswijn wit Vin de Pays des Cotês de Gascogne
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Lunch