Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Oostenrijkse Mosterd-Bessensaus voor Koud Vlees
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eierdooiers
▢
Een snufje
zout
▢
3
theelepels
Franse mosterd
▢
3
theelepels
bessengelei
▢
Olie
▢
Rode wijn
Instructies
In een kom, meng 2 eierdooiers met een snufje zout.
Voeg 3 theelepels Franse mosterd en 3 theelepels bessengelei toe aan de eierdooiers.
Voeg olie toe terwijl je blijft roeren totdat de saus dikker wordt.
Verdun de saus vervolgens met rode wijn tot de gewenste consistentie is bereikt.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze heerlijke Oostenrijkse Mosterd-Bessensaus als smaakvolle begeleiding bij koud vlees. Geniet ervan!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
Land van herkomst
Oostenrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch