Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Oosterse Mieschotel met Spitskool en Surimi
Geniet van deze smaakvolle Oosterse mieschotel met knapperige spitskool en surimi, een heerlijke en eenvoudige maaltijd met een verfrissend vleugje knoflook en koriander.
Porties:
4
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
eiermie
250 g
▢
600
g
spitskool
▢
1
rode paprika
▢
2
bakjes
surimisticks
a 150 g
▢
3
eetlepels
zonnebloemolie
▢
½
flesje
woksaus knoflook & koriander
a 175 ml
Instructies
Bereid de eiermie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de spitskool en paprika schoon en snijd ze in reepjes.
Snijd de surimisticks in stukjes.
Verhit de zonnebloemolie in een wok en roerbak de groenten gedurende 5 minuten.
Voeg de surimistukjes toe en roerbak nog 2 minuten.
Schenk de woksaus erbij en laat het geheel goed doorwarmen.
Serveer de mie met de roerbakgroenten en surimi.
Garneer met geraspte komkommer.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte en frisse witte wijn zoals een Pinot Grigio past goed bij dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories:
350
kcal
|
koolhydraten:
45
g
|
Protein:
15
g
|
Vet:
10
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
6
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Mie
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Oosters