Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Oosterse noedels met pinda's
AllerHande november 2003 Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
6
eieren
▢
4
eetlepel(s)
roerbakolie
▢
1
zak
oosterse wokgroente
400 g
▢
1
teentje
knoflook
geperst
▢
250
g
cherrytomaten
gehalveerd
▢
1
pak
roerbakmie
300 g
▢
4
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
125
g
pinda's
grofgehakt
Instructions
In kom eieren loskloppen met zout en peper.
In wok 2 eetlepels olie verhitten.
Eieren in wok schenken en roeren met houten spatel tot smeuïge massa ontstaat.
Roerei in kom scheppen en warmhouden.
Rest van olie in wok verhitten en groentemix en knoflook 5 minuten roerbakken.
Laatste minuut tomaatjes meebakken.
Intussen roerbakmie in 2 minuten volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Mie afgieten en met roerei en ketjap door groentemix scheppen.
Geheel nog 2 minuten bakken, voorzichtig omscheppen.
Mie over vier grote kommen verdelen en garneren met pinda's.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Noedels
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch