Oosterse noedels met pinda’s

AllerHande november 2003 Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 4 eetlepel(s) roerbakolie
  • 1 zak oosterse wokgroente 400 g
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 250 g cherrytomaten gehalveerd
  • 1 pak roerbakmie 300 g
  • 4 eetlepel(s) ketjap manis
  • 125 g pinda’s grofgehakt

Instructies

  • In kom eieren loskloppen met zout en peper.
  • In wok 2 eetlepels olie verhitten.
  • Eieren in wok schenken en roeren met houten spatel tot smeuïge massa ontstaat.
  • Roerei in kom scheppen en warmhouden.
  • Rest van olie in wok verhitten en groentemix en knoflook 5 minuten roerbakken.
  • Laatste minuut tomaatjes meebakken.
  • Intussen roerbakmie in 2 minuten volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
  • Mie afgieten en met roerei en ketjap door groentemix scheppen.
  • Geheel nog 2 minuten bakken, voorzichtig omscheppen.
  • Mie over vier grote kommen verdelen en garneren met pinda’s.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Noedels
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch