Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Paddestoelen gevuld met Pesto
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
1
bakje grote champignons
▢
1
lente ui
of ui
▢
4
zongedroogde tomaatjes fijngesneden
▢
1
el
paneermeel
▢
zout en peper
▢
3
el
geraspte kaas
▢
4
el
zelfgemaakte pesto
Pesto:
▢
paar blaadjes verse basilicum
▢
2
knoflookteentjes
▢
50
gram
pistache noten of pijnboompitten
▢
2
el
geraspte kaas
▢
100
ml
olijfolie
▢
zout
naar smaak
▢
peper
naar smaak
Instructies
Meng de ingrediënten voor de pesto door elkaar en maak fijn met keukenmachine.
Breng op smaak met zout en peper.
Verwijder steeltjes van champignons en snij deze fijn.
Bak dit, samen met lente-ui tot ze zacht zijn.
Voeg de kleingesneden zongedroogde tomaatjes en paneermeel van vuur af toe en breng op smaak met zout en peper.
Voeg 2/3 van geraspte kaas toe.
Bestrijk binnenkant champignonhoedjes met pestomengsel en vul met mengsel.
Strooi restant kaas erover heen.
Zet ca 10 minuten in voorverwarmde oven op 200 graden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Tapas
/
Warme hapjes