Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Paddestoelen risotto met rode lof
Porties:
2
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
1
knoflook
▢
takje
tijm
▢
halve
knolselderij
▢
250
gram
gedroogd eekhoorntjesbrood
▢
200
gram
verse verschillende paddestoelen
▢
250
gram
risotto
▢
1
glas
witte wijn
▢
700
ml
heet water
▢
1
blok Parmezaanse kaas
▢
rode lof
Instructies
Wel het eekhoornbrood in kokend water voor 10 minuten.
Snij de ui, knoflook, tijm en knolselderij fijn.
Bak dit samen voor 2 minuten.
Voeg hierbij de risotto, wijn en het eekhoorntjes brood.
Als laatste voeg je de paddestoelen en de geraspte parmezaanse kaas toe.
Maak van een blaadje rode lof een schuitje en schep daar de risotto op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Rijst
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch