Kook de aardappelen in gezouten water tot ze gaar zijn.
Verhit een scheutje olijfolie in een wok en bak de varkensfilet met de knoflook in 5 minuten goudbruin.
Voeg de paksoi toe en bak deze 3 minuten mee.
Giet overtollig vocht af in een schaaltje en bewaar het voor later.
Voeg ketjap manis naar smaak toe aan het vlees-paksoimengsel en verwarm kort.
Voeg de garnalen toe en roer alles even door.
Stamp de aardappelen fijn en meng het roerbakmengsel erdoor.
Voeg eventueel wat van het bewaarde vocht toe voor extra smeuïgheid.
Serveer de stamppot met een royale topping van seroendeng.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Lekker met een frisse komkommersalade en een scheutje limoensap voor extra frisheid.Wijnadvies:Een droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij de frisse smaken van paksoi en garnalen.