Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta carbonara van Henk van Lierop
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
400
gram
spaghetti
▢
250
gram
spekblokjes
▢
½
ui
▢
5
ei
▢
50
gram
Parmezaan
▢
1
klontje
roomboter
▢
2
deciliter
slagroom
▢
peper
Instructies
Bak de spekjes zonder olie of boter bruin, voeg de gesneden ui toe en bak ze glazig.
Doe hierbij de slagroom en de zwarte peper, laten inkoken en binden met 1 eigeel.
Voeg hieraan de met boter vermengde en al dente gekookte spaghetti toe.
Vermeng deze compositie met de rest van het eigeel en bestrooi met Parmezaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Italië