Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
voorkomt dat je scherm uit gaat
Pasta met tonijn en prosciutto
Geïnspireerd door het boek "Australië, een reis boordevol smaken en recepten" van Dickhaut en Boyny
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
tonijn
in stukken
▢
400
gram
pasta
▢
200
gram
prosciutto
in reepjes
▢
2
tomaten
in blokjes
▢
50
gram
geraspte kaas
▢
handje
basilicum
geknipt
Instructies
Kook de pasta "al dente".
Roerbak intussen de tonijn en de prosciutto 5 minuten op hoog vuur.
Roer het tonijnmengsel, de tomaten en de basilicum door de pasta en bestrooi deze met kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Roerbakken / Wokken
/
Vis
/
Vlees
Land van herkomst
Australië