Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pastasaus met gehakt, lenteui, spinazie a la crème
Ik wou weer eens een heel anders als anders pastasaus maken en dus bedacht ik dit heerlijke recept
Porties:
4
Total time
1
uur
uur
45
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
500
gram
rudergehakt
▢
600
gram
spinazie a la crème
▢
Wat
vloeibare margarine
▢
1
bosje
bosui
▢
3
tenen
knoflook
▢
Zeezout
▢
Vers gemalen zwarte peper
▢
Takjes verse tijm
▢
4
blaadjes
verse salie
▢
3
theelepel
groene pesto
▢
250
gram
cherrytomaatjes
Instructies
Doe het gehakt in een mengkom
Maak lekker op smaak met zeezout en vers gemalen zwarte peper
Rasp de 3 tenen knoflook erbij in
Goed kneden
Snij de lenteui in ringetjes
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok
Bak het gehakt rul
En voeg gelijk de lenteui ringetjes toe
Wanneer het gehakt gaar is doe je de deelblokjes spinazie a la crème erbij
En wat vloeibare margarine
Doe de blaadjes van de tijm erdoor
Snij de salie heel fijn en voeg ook dit toe
Daarna wanneer de spinazie warm is de theelepels groene pesto toevoegen
Dan de cherrytomaatjes halveren toevoegen en even meeverwarmen
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk met bijvoorbeeld spaghetti en een lekkere Italiaanse geraspte kaas
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Saus
Land van herkomst
Italië