Zeef de bloem en meng die zachtjes onder de opgeklopte eieren.
Neem je bakvorm, boter die in, voeg een beetje bloem toe.
Giet het deeg uit in de vorm, strijk glad.
Bak 20 à 25 min af in een oven op 180°C.
Crème au beurre:
Meng 2 volledige eieren met twee eidooiers en het merg van het vanillestokje, klop luchtig.
Kook het water en de suiker op tot een siroop van 119°C.
Voeg de siroop al mengend bij het mengsel van eieren, blijf kloppen tot alles koud is.
Voeg er vervolgens de boter aan toe, meng alles goed.
Pastoorhoedjes:
Laat de biscuit afkoelen op een grill.
Rol marsepein uit tot een dunne rechthoek en snijd er lange banden uit.
Meng een beetje siroop (evenveel water als suiker laten opkoken) met sterke drank.
Verdeel de biscuit en vierkantjes, snijd de vierkantjes open, wrijf de snijkanten in met de siroop en smeer er een laagje crème au beurre op.
Plaats de helftjes weer op elkaar, werk de zijkanten af met crème au beurre en bekleed ze met de marsepeinen banden, vouw de bovenkant van de marsepein toe in de vorm van een pastoorhoed.
Werk af door met de spuitzak nog een rosasje crème au beurre erop te plaatsen en een gekonfijte kers.