Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pêche melba 2
Boodschappen 6-2006
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
halve
perziken
uit blik
▢
150
g
frambozen
▢
2
eetlepel(s)
witte basterdsuiker
▢
125
ml
slagroom
▢
4
grote
bollen vanille-ijs
Instructies
Laat de perzikken uitlekken.
Snij 4 halve perziken in kleinere stukjes.
Zet 4 dessertschaaltjes of grote ijscoupes klaar.
Prak d eframbozen in een kom fijn met een vork.
Schep de puree in een kom en roer er 1 eetlepel basterdsuiker door.
Klop met een handmixer in een kom de slagroom stijf met 1 eetlepel basterdsuiker.
Schep in elk schaaltje een bolletje ijs.
Leg op het ijs een halve perzik met de bolle kant naar boven.
Rangschik de stukjes perzik eromheen.
Schep slagroom op de halve perzik en druk die iets plat met de bolle kant van een lepel.
Giet of schep een beetje frambozenpuree over deze Pêche Melba.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit