Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Penne rigate met achterham en asperges
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
penne rigate
(pasta)
▢
2
bundel(s)
groene asperges
(a 500 gram)
▢
1
zakje
bieslook
▢
250
gram
achterham
(ambachtelijke, deli-afdeling)
▢
25
gram
boter
▢
1
flesje
kookroom
(250 ml)
▢
50
gram
Diverse kaassoorten
Instructies
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken.
Asperges wassen, houtachtige uiteinden eraf snijden en asperges in 8 minuten beetgaar koken.
Bieslook fijnknippen.
Ham in reepjes snijden.
In ruime pan boter smelten.
Ham 1
minuut meewarmen.
Kookroom en bieslook erdoor roeren en zachtjes verwarmen.
Saus met zout en peper op smaak brengen.
Pasta met hamsaus over vier warme borden verdelen en met kaas bestrooien.
Asperges ernaast leggen.
Wijnadvies: Trio white Concha y Toro
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Asperges
/
Pasta
/
Vlees