Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Perzik-Rozemarijntaart
Porties:
6
stukken
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
quichevorm 22 cm
Oven
Ingrediënten
▢
2
perzikken
vers of uit blik
▢
1
el
fijngehakte rozemarijn
▢
1
el
citroensap
▢
2
eieren
▢
2
el
honing
▢
50
gram
bloem
▢
150
ml
griekse/turkse yoghurt
▢
100
ml
sinaasappelsap
▢
2
el
vloeibare margarine
▢
poedersuiker
Instructies
Oven 175 graden voorverwarmen
In kom perzik. rozemarin en citroensap door elkaar scheppen.
In andere kom eieren en honing met mixer tot luchtig mengsel kloppen.
Bloem, yoghurt, sinaasappelsap, margarine en mespunt zout erdoor kloppen.
Beslag in quichvorm gieten.
Perzikmengsel erovere verdelen.
In midden van de oven clafoutis in ca 45 min. gaar bakken.
Lauwwarm of koud met poedersuiker erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
/
Taart
Land van herkomst
Frankrijk