Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Perziken met espresso mascarpone
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
75
ml
espresso
hete sterke
▢
75
g
suiker
▢
1
blik
perziken
op sap (415 g, in stukken)
▢
100
g
cantuccinikoekjes
(Italiaanse amandelkoekjes, 175 g, in stukjes gebroken)
▢
1
bakje
mascarpone
zachte roomkaas, 250 g
Instructies
Doe de koffie in een kom en roer de suiker er doorheen, totdat deze is opgelost.
Laat afkoelen.
Laat de perziken in een zeef uitlekken en verdeel ze over 4 schaaltjes.
Schep de koekjes door de perziken.
Verdeel over elk schaaltje 1 el koffie.
Klop de mascarpone los met de rest van de koffie en schep dit over de perziken.
Voedingswaarden
Calories:
515
kcal
|
koolhydraten:
46
g
|
Protein:
6
g
|
Vet:
34
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
Land van herkomst
Italië
Jaargetijde:
Snel te maken