Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Peultjes met paprika
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
rode paprika
▢
1
sjalotje
▢
25
g
boter
of margarine
▢
300
g
peultjes
diepvries, Bonduelle
▢
½
theelepel
majoraan
▢
zout
▢
peper
Instructies
Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
Reepjes halveren.
Sjalotje pellen en snipperen.
In pan boter smelten.
Sjalotje 1 minuut zachtjes fruiten.
Peultjes, majoraan en 3 eetlepels water erdoor scheppen.
Afgedekt in 4 minuten zachtjes gaar smoren.
Paprikareepjes erdoor scheppen en 4 minuten meewarmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Serveren met tartaartje en krielaardappeltjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch