Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige Eierhapjes
Porties:
12
stuks
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
Ingrediënten
▢
3
eieren
▢
1
bosuitje
▢
2
blaadjes
ijsbergsla
▢
5
eetlepels
zoete chilisaus
▢
1
eetlepel
seroendeng
kokos kruidenmix
▢
12
salade ragoutcups
Instructies
Voorbereiding:
Kook de eieren in ongeveer 10 minuten hard.
Was ondertussen het bosuitje en snijd het in dunne ringetjes.
Was de ijsbergsla, dep droog en scheur het in 12 vierkantjes van ongeveer 5 cm.
Spoel de eieren onder koud water af, pel ze en snijd elk ei in vier partjes.
Doe de eierpartjes in een schaaltje en bedek ze met de zoete chilisaus.
Strooi de bosuiringetjes erover.
Bereiding:
Leg stukjes ijsbergsla in de salade cups.
Schep de eierpartjes met saus op het midden van de ijsbergslablaadjes.
Strooi de seroendeng eroverheen.
Serveer de pittige eierhapjes direct als voorgerecht of als snack op een feestelijke gelegenheid.
Notities / Tips / Wijnadvies
Dit gerecht is vegetarisch, maar controleer de ingrediënten van de salade ragoutcups om te verzekeren dat het geschikt is voor uw dieet.
Voedingswaarden
Calories:
70
kcal
|
koolhydraten:
5
g
|
Protein:
4
g
|
Vet:
4
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Koude Hapjes
/
Snack
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Internationaal
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch