Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Poffertjes met witlof
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Poffertjespan
Ingrediënten
▢
2
struikjes
witlof
ca. 250 g,
▢
25
g
boter
of margarine,
▢
poedersuiker
uit strooibus,
▢
1
portie
poffertjes beslag
▢
1½
eetlepel
olie
Instructies
Witlof in dunne reepjes snijden, wassen en goed laten uitlekken.
In kleine koekenpan boter verhitten en witlof al omscheppend ca. 2 minuten fruiten.
Witlof bestrooien met poedersuiker.
Poffertjespan invetten met olie.
Beslag in poffertjespan scheppen en op elk poffertje ca. 1 theelepel witlof scheppen.
Met theelepel licht aandrukken.
Poffertjes aan beide kanten goudbruin bakken.
Voedingswaarden
Calories:
355
kcal
|
koolhydraten:
51
g
|
Protein:
10
g
|
Vet:
12
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Hartige taart
/
Pannenkoeken
Land van herkomst
Nederland
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch