Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Princessebonen in romige citroensaus
Licht gekookte prinsessenbonen overgoten met een romige citroensaus, perfect als bijgerecht.
Porties:
6
Bereidingstijd:
40
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
kookpan
maatbeker
Mengkom
schuimspaan
Ingrediënten
▢
1
kg
extra-fijne prinsessenbonen
▢
1
citroen
▢
1
koffielepel
gehakte peterselie
▢
2
eierdooiers
▢
30
g
boter
▢
30
g
bloem
▢
Zout
▢
Peper
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer als bijgerecht bij gegrild vlees of een vegetarische maaltijd.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc.
Voedingswaarden
Calories:
150
kcal
|
koolhydraten:
14
g
|
Protein:
4
g
|
Vet:
9
g
|
Zout:
0.4
g
|
Sugar:
3
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Lunch
/
Saus
Land van herkomst
Frankrijk
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch