Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Puntpaprika gevuld met kipshoarma en cheddar uit de airfryer
Voor 4 personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
gram
kip
klein gesneden
▢
4
paprika
gehalveerd
▢
100
gram
BYB cheddar plakken
in blokjes gesneden
▢
1
eetlepel(s)
shoarmakruiden
alleen als je van lekker pittig houdt!
▢
1
eetlepel(s)
gedroogde bladselderie
Instructies
Meng alles door elkaar, behalve de gehalveerde puntpaprika’s.
Verwarm de aifryer (dit is gemaakt in de XL) voor op 180 graden.
Vul de gehalveerde puntpaprika’s met het mengsel.
Doe de paprika’s in de airfyer (er passen maar twee helften tegelijk in) en doe het anti-spatdeksel erop en zet de timer op 12 minuten.
Na 12 minuten zijn ze klaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip