Puntpaprika gevuld met kipshoarma en cheddar uit de airfryer

Voor 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 gram kip klein gesneden
  • 4 paprika gehalveerd
  • 100 gram BYB cheddar plakken in blokjes gesneden
  • 1 eetlepel(s) shoarmakruiden alleen als je van lekker pittig houdt!
  • 1 eetlepel(s) gedroogde bladselderie

Instructies

  • Meng alles door elkaar, behalve de gehalveerde puntpaprika’s.
  • Verwarm de aifryer (dit is gemaakt in de XL) voor op 180 graden.
  • Vul de gehalveerde puntpaprika’s met het mengsel.
  • Doe de paprika’s in de airfyer (er passen maar twee helften tegelijk in) en doe het anti-spatdeksel erop en zet de timer op 12 minuten.
  • Na 12 minuten zijn ze klaar.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Gevogelte / Kip