Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ovenschotel met roomkaas en sugarsnaps
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
g
sugar snaps
▢
500
g
broccoli
▢
1
ui
▢
1
eetlepel
vloeibare margarine
▢
1
duopak
krieltjes
700 g
▢
1
doosje(s)
verse roomkaas
125 g
▢
1
pakje
slagroom
houdbaar, 200 ml
Instructies
Oven op 200 °C voorverwarmen.
Sugarsnaps en broccoli schoonmaken.
Broccoli in kleine roosjes verdelen en stelen in stukken snijden.
Ui pellen en snipperen.
In steelpan margarine verhitten en ui fruiten. Krieltjes 5 minuten koken.
Laatste 3 minuten broccoli en sugarsnaps meekoken.
Goed laten uitlekken.
Roomkaas en slagroom door ui roeren en verwarmen tot roomkaas vloeibaar is.
Met zout en peper op smaak brengen.
Groenten en krieltjes in ovenschaal scheppen en kaasmengsel erover schenken.
Schotel in midden van oven in 15 minuten gaar laten worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tomatensalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Ovenschotel
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch