Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chili met maïs en courgette
snel te maken / AllerHande februari 2004
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
avocado
rijpe
▢
3
eetlepel(s)
citroensap
▢
2
theelepel
mosterd
▢
2
eetlepel(s)
zure room
▢
zout
▢
1
sjalotje
▢
2
tomaten
▢
250
g
Hollandse garnalen
▢
scheutje
tabasco
Instructies
Snijd de avocado's in de lengte tot de pitten door.
Draai de helften van elkaar en verwijder de pitten.
Schep het vruchtvlees uit de schillen.
Bestrijk de binnenkant van de schillen met 1 eetlepel citroensap.
Pureer het vruchtvlees fijn.
Meng de mosterd met 2 eetlepels citroensap, zure room en een snufje zout door de
mangopuree.
Pel en snipper het sjalotje fijn.
Ontvel de tomaten en snijd ze in kleine stukjes.
Meng de garnalen met tomaatstukjes, sjalotje en tabasco door elkaar.
Vul de avocadoschillen met het mengsel.
Schep op 4 bordjes elk een bergje avocadomousse en zet de gevulde avocadoschillen erop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch