Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Roodbaars met Griekse yoghurt
snel te maken
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
aardappels
vastkokend
▢
2
schaaltjes
roodbaarsfilet
à ca. 225 g
▢
2
tomaten
▢
1
zakje
bieslook
verse 25 g
▢
2
bekertjes
Griekse yoghurt
à 150 ml
▢
1½
zak
sperziebonen
gebroken à 500 g
Instructies
Aardappels schillen, halveren, wassen en in ca. 20 minuten met zout gaar koken.
Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3.
Ovenschaal invetten.
Roodbaarsfilet in ovenschaal leggen en bestrooien met zout en peper.
Tomaten schoonmaken en in plakken snijden.
Tomaatplakken op vis leggen.
Bieslook fijn knippen en door yoghurt roeren.
Yoghurt over vis schenken en in het midden van de oven in ca. 15 minuten gaar laten worden.
Sperziebonen in ca. 7 minuten beetgaar koken.
Vis serveren met gekookte aardappels en sperziebonen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vis