Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Rijst met biefstukreepjes
Snel te maken.
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
300
g
pandanrijst
▢
1
schaal
biefstuk
ca. 400 g
▢
2
teentjes
knoflook
▢
5
eetlepels
ketjap manis
▢
1
theelepel
sambal oelek
▢
400
g
prei
▢
5
eetlepels
zonnebloemolie
▢
1
bakje
taugé
250 g
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Biefstuk in reepjes snijden.
Knoflook pellen.
In schaal ketjap en sambal mengen.
Knoflook erboven uitpersen.
Biefstuk in schaal leggen, omscheppen en ca. 15 minuten laten marineren.
Prei schoonmaken, wassen en schuin in ringen snijden.
In wok 3 eetlepels olie verhitten en biefstuk ca. 3 minuten roerbakken (marinade bewaren).
Biefstuk uit wok halen en warmhouden.
Rest van olie verhitten en prei ca. 3 minuten roerbakken.
Taugé toevoegen en ca. 1 minuut roerbakken.
Biefstuk en marinade toevoegen en ca. 1 minuut meebakken.
Serveren met rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rijst
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Oostenrijk