Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rode bessen mousse
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
eetlepel(s)
Rode Bessenjam
▢
4
Deciliter
Room
▢
2
eetlepel(s)
Suiker
▢
½
Theelepel
Gemberpoeder
▢
2
eetlepel(s)
Cointreau
Instructies
Klop de slagroom stijf met de suiker en de gemberpoeder en zet hem een uur in de koelkast.
Wrijf de jam door een roerzeef en roer de cointreau erdoor.
Zet hem een half uur in de vriezer.
Roer de room en bessengelei in een paar slagen door elkaar, zodat er een gemarmerd effect ontstaat.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit