Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Roergebakken bloemkool met Indische kruiden
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
bloemkool
in roosjes gesneden
▢
1
kleine
ui
fijngesneden
▢
1
teentje
knoflook
geperst
▢
1
theelepel
trassi
verkruimeld
▢
1
bouillonblokje
verkruimeld
▢
1
the
Instructies
Kook de bloemkool ca. 5 minuten in koekend water, laat hem nog wel wat stevig blijven.
Fruit in een wok/wadjan de ui en de knoflook in hete olie.
Voeg de kruiden en ketjap erbij en tot slot de bloemkool. '
Voeg wat water toe, zodat de bloemkool in wat vocht doorgaart tot een stevig bloemkoolgerecht.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met rijst en daging rietja (eventueel van een pakja jajaja)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Indonesië