Roergebakken bloemkool met Indische kruiden

Roergebakken bloemkool met Indische kruiden

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ bloemkool in roosjes gesneden
  • 1 kleine ui fijngesneden
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1 theelepel trassi verkruimeld
  • 1 bouillonblokje verkruimeld
  • 1 the

Instructies

  • Kook de bloemkool ca. 5 minuten in koekend water, laat hem nog wel wat stevig blijven.
  • Fruit in een wok/wadjan de ui en de knoflook in hete olie.
  • Voeg de kruiden en ketjap erbij en tot slot de bloemkool. '
  • Voeg wat water toe, zodat de bloemkool in wat vocht doorgaart tot een stevig bloemkoolgerecht.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met rijst en daging rietja (eventueel van een pakja jajaja)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Land van herkomst Indonesië