Een eenvoudige en smaakvolle roggebroodsandwich met jonge kaas, tomaat en rucola. Perfect voor een snelle lunch of als onderdeel van een uitgebreid ontbijt.
Snijd de plakken roggebrood doormidden tot vierkantjes.
Snijd de jonge kaas in plakjes van dezelfde grootte als de roggebroodstukjes.
Snijd 2 dikke plakken van de tomaat.
Bestrijk de roggebroodstukjes dun met halvarine.
Beleg elk stukje roggebrood met een plakje kaas.
Leg een plak tomaat en 1-2 blaadjes rucola op de kaas.
Leg de andere roggebroodstukjes erop met de kaas naar beneden.
Verpak de sandwiches per stuk strak in huishoudfolie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een glas karnemelk of een lichte groene salade voor een complete maaltijd.Wijnadvies:Bij deze eenvoudige en frisse roggebroodsandwich past een droge witte wijn zoals een Chardonnay of Sauvignon Blanc uitstekend.