Roggebroodsandwich met Jonge Kaas

Deze roggebroodsandwich met jonge kaas is snel en gemakkelijk te maken en biedt een heerlijke combinatie van smaken. Perfect voor een snelle lunch of als onderdeel van een uitgebreid ontbijt.
Porties: 1
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 plakken roggebrood 2 vierkantjes per plak
  • 1 plak jonge kaas 30+
  • 1 kleine tomaat
  • Halvarine
  • 4 blaadjes rucola

Instructies

  • Snijd twee plakken roggebrood doormidden.
  • Snijd met een mes plakjes kaas van dezelfde grootte als de roggebroodstukjes.
  • Snijd van de tomaat uit het midden 2 dikke plakken.
  • Bestrijk de roggebroodstukjes dun met halvarine en leg op elk stukje een passend plakje kaas.
  • Leg op belegde stukjes roggebrood een plak tomaat en een of twee blaadjes rucola.
  • Leg de andere roggebroodstukjes er met de kaas naar beneden op.
  • Verpak de sandwiches per stuk strak in huishoudfolie.

Voedingswaarden

Calories: 259 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 1 g | Vet: 9 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Lunch / Ontbijt
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch