Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romantisch Valentijnsontbijt
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
sneetjes
witbrood
▢
1
reep
chocola
75 gram
▢
100
gram
verse aardbeien of frambozen
▢
Poedersuiker
▢
Kokosrasp
optioneel
Instructies
Smelt de chocolade au bain-marie.
Steek 4 rondjes uit het witbrood.
Bewaar de restjes brood voor later.
Bestrooi de sneetjes brood met poedersuiker en toast ze in de oven of onder de grill tot ze goudbruin zijn.
Leg de geroosterde toast op een rooster, zodat overtollige chocolade kan wegdruppelen.
Snijd de aardbeien of frambozen fijn, maar bewaar 2 mooie exemplaren apart.
Leg op 2 rondjes toast het fijngesneden fruit en dek af met de andere 2 rondjes toast.
Verdeel nog wat fruit bovenop de bovenste laag toast.
Lepel gesmolten chocolade over de toastjes, eventueel in meerdere lagen.
Garneer met de apart gehouden mooie aardbeien of frambozen.
Bestrooi eventueel met kokosrasp voor extra smaak en decoratie.
Serveer dit romantische Valentijnsontbijt met een geurige espresso voor een perfect begin van de dag.
Notities / Tips / Wijnadvies
Probeer een steker te vinden in
hartvorm
!
Voedingswaarden
Calories:
348
kcal
|
koolhydraten:
50
g
|
Protein:
6
g
|
Vet:
14
g
|
Zout:
0.2
g
|
Sugar:
20
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ontbijt
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch
Feestdagen etc
Valentijnsdag