Stoom de aardappelen beetgaar in een stoomtreef in de steamer (ongeveer 6 minuten).
Laat de aardappelen volledig afkoelen.
Snijd de aardappelen indien nodig in plakken.
Meng in een kom de mayonaise met de crème fraîche.
Hak de peterselie fijn en snijd de bieslook heel fijn.
Meng de peterselie, bieslook, ui en mosterd door het mayonaise-crème fraîche mengsel.
Breng de dressing op smaak met versgemalen peper, zout en azijn.
Meng de afgekoelde aardappelen door de saus.
Laat de salade enkele uren intrekken in de koelkast.
Schep voor het serveren de uitgebakken spekjes door of over de salade.
Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Garneer met extra verse peterselie en serveer met een knapperig stokbroodje.Wijnadvies:Een frisse witte wijn zoals een Riesling of een Pinot Blanc past perfect bij deze aardappelsalade.