Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Amandelkoffie met Kastanje
Stel u een amandeltaart voor, vol met de romigheid van kastanje en de intensiteit van de Arpeggio. Een heerlijke verrassing om te delen!
Porties:
1
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Lungo-kopje ca. 160 ml
Aeroccino melkopschuimer
kom
Ingrediënten
▢
1
Arpeggio espresso
40 ml
▢
25
gram
kastanjepasta
▢
40
ml
melk
▢
10
ml
amandelsiroop
▢
100
ml
room
▢
Amandelen
voor garnering
Instructies
Meng de room en de kastanjepasta in de kom tot een glad mengsel.
Schenk de melk en de amandelsiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en warm de melk op.
Zet een lungo-kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso (40 ml).
Voeg vervolgens het melkschuim toe aan het lungo-kopje.
Bedek als laatste het geheel met de room en garneer met het amandelschaafsel.
Geniet van deze romige amandelkoffie met kastanje!
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze romige amandelkoffie met kastanje gaat goed samen met een glas amaretto.
Voedingswaarden
Calories:
150
kcal
|
koolhydraten:
10
g
|
Protein:
3
g
|
Vet:
10
g
|
Zout:
0.1
g
|
Sugar:
8
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Noten
/
Warme dranken
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Vegetarisch