Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Farfalle met Hamsaus en Spinazie
Serveer deze verrukkelijke Romige Farfalle met Hamsaus en Spinazie als een heerlijke Italiaanse maaltijd voor het hele gezin!
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
farfalle strikjespasta
▢
2
uien
▢
250
g
achterham
▢
450
g
diepvriesspinazie
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
50
g
geroosterde pijnboompitten
▢
200
g
MonChou
zachte roomkaas
▢
Zout en peper naar smaak
Instructies
Kook de farfalle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Giet af en zet opzij.
Pel en snipper de uien.
Snijd de achterham in kleine reepjes.
Verwarm de diepvriesspinazie zachtjes in een pan.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de ui gedurende 5 minuten tot ze bruin zijn.
Voeg de hamreepjes toe aan de ui in de pan en roer door.
Voeg de MonChou toe aan het ui-ham mengsel en laat smelten.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Meng 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten door de verwarmde spinazie.
Breng op smaak met zout en peper.
Schep de romige hamsaus door de gekookte farfalle.
Verdeel de spinazie over het midden van vier borden.
Schep de farfalle met hamsaus eromheen.
Garneer de spinazie met de overgebleven geroosterde pijnboompitten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir past goed bij dit gerecht
Voedingswaarden
Calories:
550
kcal
|
koolhydraten:
45
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
30
g
|
Zout:
2
g
|
Sugar:
3
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Italië