Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Farfalle met Kip en Champignons
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
farfalle strikjespasta
▢
2
struikjes
witlof
▢
2
kipfilets
ongeveer 375 g
▢
50
g
vloeibare margarine
▢
400
g
champignonroerbakmix
▢
300
ml
melk
▢
200
ml
roomkaas naturel voor warme gerechten
▢
1
eetlepel
bloem
▢
Zout en peper naar smaak
Instructies
Kook de farfalle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Giet af en zet opzij.
Maak de witlof schoon en snijd deze in reepjes.
Snijd de kipfilets in blokjes.
Verhit de vloeibare margarine in een wok en bak de kip rondom bruin.
Voeg de witlof en champignonroerbakmix toe aan de wok en roerbak gedurende 2 minuten op hoog vuur.
Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
Kook de melk en voeg al roerend de roomkaas toe.
Roer de bloem los met een beetje koud water en voeg dit toe aan de warme roomkaassaus.
Laat het geheel nog 2 minuten doorkoken.
Meng de saus door de farfalle en verdeel het over vier borden.
Verdeel het kipmengsel over de farfalle.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze verrukkelijke Romige Farfalle met Kip en Champignons als een heerlijke Italiaanse maaltijd voor het hele gezin!
Voedingswaarden
Calories:
580
kcal
|
koolhydraten:
55
g
|
Protein:
35
g
|
Vet:
25
g
|
Zout:
2.5
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Hoofdgerechten
/
Kip
/
Pasta
Land van herkomst
Italië