Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige mangotoetjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koelkast
Keukenmachine
Ingrediënten
▢
140
ml
slagroom
▢
425
gram
mangoschijfjes uit blik
uitgelekt
▢
200
gram
Griekse yoghurt
▢
1
theelepel
vanille-extract
▢
1
rijpe mango
Instructies
Klop de room totdat er zachte pieken ontstaan.
Pureer de mango schijfes in de keukenmachine of druk ze door een zeef.
Meng de puree goed door de yoghurt en roer er daarna voorzichtig de room en het vanille-extract door.
Snijd de bolle zijkanten van de mango dicht bij de pit af.
Maak aan een van de zijkanten met een scherp mes kruiselings inkepingen in het vruchtvlees.
Duw het vel naar boven zodat het vruchtvlees aan de oppervlakte ligt en snijd de blokjes eraf.
Schil de andere zijde en maak dunnen plakjes van het vruchtvlees.
Roer de mangoblokjes door het mengsel en verdeel dit over de schaaltjes.
Zet deze 2 uur afgedekt in de koelkast en garneer ze voor het opdienen met de mangoschijfjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit