Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Pasta met Biefstuk en Champignon Stroganoffsaus
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Hapjespan
kom
rasp
Ingrediënten
▢
150
g
oesterzwammen
in reepjes gesneden
▢
250
g
tagliatelle
koelverse
▢
25
g
boter
▢
500
g
biefstuk
in blokjes gesneden
▢
75
g
rucola
▢
2
eetlepels
balsamicodressing
▢
50
g
pittige kaas
bijvoorbeeld grana padano, in stukjes
Instructies
Snijd de oesterzwammen in reepjes.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout tot ze beetgaar zijn.
Smelt de boter in een hapjespan en bak hierin de oesterzwammen en biefstukblokjes gedurende 4 minuten, regelmatig omscheppend.
Voeg de stroganoffsaus toe en verwarm deze nog 1 minuut mee.
Verdun de saus indien nodig met wat kookwater.
Meng in een kom de rucola met de balsamicodressing.
Giet de pasta af en verdeel deze over warme borden.
Schep de biefstuk en champignon stroganoffsaus over de pasta en rasp de kaas er grof overheen.
Serveer de salade apart.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een stevige rode wijn, zoals een Merlot of Shiraz, past goed bij dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories:
720
kcal
|
koolhydraten:
50
g
|
Protein:
45
g
|
Vet:
35
g
|
Zout:
2.3
g
|
Sugar:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Rundvlees
Land van herkomst
Rusland
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Suikervrij