Kook de fusilli in een pan met ruim kokend water en wat zout gedurende 10-12 minuten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smelt de boter in een pan met dikke bodem.
Roer de bloem erdoor en bak dit mengsel 2-3 minuten zachtjes zonder te laten kleuren.
Voeg al roerend een derde van de melk toe en blijf roeren tot er een dikke, gebonden saus ontstaat.
Voeg scheutje voor scheutje de rest van de melk toe om de saus te verdunnen.
Blijf roeren tot de saus glad is.
Verkruimel het bouillontablet boven de saus en pers de knoflook erboven uit.
Voeg de ui, kabeljauw en garnalen toe en laat de saus nog 10 minuten zachtjes pruttelen tot de kabeljauw gaar is en uit elkaar valt.
Roer de slagroom erdoor en verwarm het geheel nog even goed door.
Voeg de fijngehakte dille toe en roer goed door.
Giet de pasta af en verdeel deze over vier diepe borden.
Schep de romige vissaus over de pasta.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze romige pasta met vis met een bijgerecht van broccoli voor een compleet en smakelijk diner.
Geniet van de delicate smaken van de vis en de romige dillesaus!