Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige pastasaus met gehakt
Op een woensdagmiddag bedacht
Porties:
6
Total time
1
uur
uur
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui
grof gesnipperd
▢
3
tenen
knoflook
geraspt
▢
250
gram
champignons
▢
150
gram
ontbijtspek
▢
Italiaanse gedroogde kruiden
▢
100
gram
roomboter
ongezouten
▢
4
theelepels
groene pesto
▢
2
eierdooiers
▢
pakje
kookroom
▢
bolletje
monzarella
▢
parmezaanse kaas
▢
150
gram
ontbijtspek
▢
500
gram
rundergehakt
Instructies
Ui snipperen
3 teentjes knoflook raspen
150 gram ontbijtspek in kleine blokjes knippen
Samen bakken in een wok
500 gram rundergehakt rul meebakken
Italiaanse gedroogde kruiden toevoegen
100 gram ongezouten roomboter toevoegen
Champignons in grove partjes gesneden meebakken
4 theelepels groene pesto toevoegen en
twee eierdooiers
deze goed door het geheel klutsen
pakje kookroom erdoor roeren
en een bolletje monzarella in stukjes plukken eb mee verwarmen
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tagïatella of spaghetti en aan tafel wat geraspte parmezaanse kaas erover strooien
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
/
Vlees
Land van herkomst
Italië