Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Pizza Dip met Mini Salami
Porties:
1
portie Pizza Dip
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ovenschaal (ovenbestendig bord)
Siliconen Spatelset
Ingrediënten
▢
Pizza Dip:
▢
250
milliliter
tomatensaus
frito
▢
125
gram
zure room
▢
100
gram
roomkaas
▢
12
plakjes
mini salami
▢
5
cherrytomaten
▢
1
handvol
geraspte mozzarella
▢
½
rode paprika
▢
Italiaanse Kruidenmix
▢
Knapperig brood
▢
Peper
▢
Zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Neem een ovenbestendig bord dat groot genoeg is voor de Pizza Dip.
Verdeel de zure room en de roomkaas over het bord.
Meng ze door elkaar en strijk ze uit over het gehele bord met behulp van een siliconen spatel.
Bestrooi met de Italiaanse Kruidenmix.
Giet de tomatensaus (frito) over het roomkaasmengsel en verdeel gelijkmatig.
Was de rode paprika en de cherrytomaten.
Snijd de paprika in kleine blokjes en de cherrytomaten in plakjes.
Verdeel ze over de tomatensaus.
Strooi de geraspte mozzarella eroverheen en leg de plakjes mini salami erbovenop.
Breng op smaak met peper en zout.
Bak de Pizza Dip in de voorverwarmde oven gedurende 18-20 minuten, of tot de kaas gesmolten is en de dip borrelt.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de Pizza Dip warm met knapperig brood om te dippen. Geniet van deze heerlijke, romige dip met een pizzasmaak!
Voedingswaarden
Calories:
280
kcal
|
koolhydraten:
10
g
|
Protein:
10
g
|
Vet:
22
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
3
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus