Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sajoer Kerrie Bogor
gekruiden groenten met vlees en kerrie
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
varkensvlees
blokjes
▢
1
blaadje(s)
salam
▢
1
theelepel
laos
▢
1
handvol
bloemkool
stukjes
▢
5
worteltjes
in schijfjes
▢
2
blokjes
aardappels
▢
2
grote
uien
fijngesneden
▢
1
eetlepel(s)
kerrie
▢
150
gram
sperziebonen
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
zout
▢
peper
Instructies
Trek ca. 1 liter bouillon van het vlees met de salam.
Fruit in wat olie de uien, knoflook en kerrie.
Goed vermengen.
Doe dit bij de bouillon en roer goed door.
Kook de groenten en aardappelen met wat zout bijna gaar en laat ze uitlekken.
Schep de groenten dan door de kerrie-massa en maak af met wat peper.
Nog ca. 10 min. laten door sudderen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer bij witte rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Land van herkomst
Indonesië