Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Salade met kaas en sinaasappelmarmelade
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
sinaasappelmarmelade
potje
▢
½
eetlepel
balsamicoazijn
▢
1
dl
droge witte wijn
▢
zout
▢
65
g
hazelnoten
▢
1
struikje
witlof
▢
60
g
rucolasla
▢
200
g
La Grande Hirondelle
kaas AH Biologisch
▢
versgemalen zwarte peper
Instructies
In steelpan marmelade, azijn en wijn al roerend aan de kook brengen en ca. 5 minuten
zachtjes laten pruttelen tot mooie dressing ontstaat.
Op smaak brengen met zout en peper en ca. 2 minuten laten afkoelen.
Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren.
Witlof schoonmaken, wassen en in repen van ca. 2 cm snijden.
Rucola en lof over vier borden verdelen.
Korstjes van kaas snijden en kaas in plakjes snijden.
Plakjes kaas op salade leggen en dressing erover druppelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Fruit
/
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch